Israel och humanitär hjälp.

Det finns inga garantier att folket på Gazaremsan ska sluta skjuta raketer in i Israel så därför vill inte Israel gå med på en vapenvila för att det ska kunna skickas in humanitär hjälp i Gazaremsan.

Nej, det är klart att inga sådana garantier finns. Det är ju ökänt att Israel under många år gör precis som de vill med det palestinska folket och stoppar diverse sändningar in och ut från Gaza eller hindrar folk att gå till jobbet eller på annat sätt stör freden i området. Allt eftersom det passar Israel och då är det faktiskt fullt förståligt att de palestinska folket tröttnar. Inte för att det är rätt med krig ändå, men man måste ha det i åtanke när man kritiserar de båda parterna. Det krävs två parter för att få till en konflikt. Gazaremsan och västbanken är ju faktiskt de största koncentrationslägren som finns i världen, allt med omvärldens godtycke och ingen världledare kritiserar detta, lika lite som de kritiserar basen på Kuba. Varför är det så? Jo, för att de största terroristerna i världen är inte Usama Bin Laden och hans gäng, inte heller var det Saddam Hussein utan det är Israel och framförallt den Amerikanska armén och dess befälhavare. Varför ingen vågar göra något åt det.. Ja, tänk om de kunde, men de har ju händerna bakbundna i FN så då måste vart och ett land göra något åt saken, men de vågar inte det för då blir de straffade tillbaks av USA.

Tyvärr så är det ju så, enade vi stå söndrade vi falla.

Micke

Kommentarer
Postat av: Mai-Britt B.Tregde

Tjena Micke. Du har en bra blogg. Ska kolla vidare på den utöver. Gillar attdu skriver om filmer och böcker. Bra med tips. Gott nytt år på dig...Ska hälsa från Frank. Vi hörs.

2009-01-01 @ 16:59:32
URL: http://bitten.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0