Littorin = Mannen utan samvete.

Sven-Otto Littorin sitter med lugnt samvete och påstår att alla ska få sina pengar i tid. Detta är ett ganska intressant påstående. Vi är många som har skrivit, på olika sätt, om hur fruktansvärt kränkande på många sätt och vis regeringens jobblinje är. Visst kan man konstatera att enormt många gick hemma och drygade sig och utnyttjade systemet, men det finns också en mängd personer som har det faktiska behovet att vårt socialförsäkrings system. Som vi, mängder av personer redan har skrivit om. Regeringens svar på frågan är att då får man gå till socialen om man inte kan få a-kassa.

Så, nu har det alltså vänt. Regeringen och arbetsmarknadsminister Sven-Otto Littorin har alltså svängt i frågan och har nu konstaterat att det vi alla har sagt är ett faktum, men då ska man också tänka på varför de har gjort detta? Jo, mina vänner - detta kallas för VALFLÄSK då det är ett kommande val. Ja, där har vi alltså anledningen till att de svänger sig. Varför detta då? Jo, för att då får de kanske en röst till eller flera. De två stora blockan slåss om några få röster fram och tillbaks och småpartierna kan hamna i vägmästarställning.

Regeringen är ju egentligen SAF (Svensk Arbetsgivare Föreingen) politiska gren och vill ju fortsätta med att försämra för löntagarna runt om i Sverige. Visst, de har gett oss mera i plånboken så länge som vi arbetar, men när vi väl behöver hjälp ja då finns det inte mycket kvar av vår svenska modell med socialförsäkringssystem, ett system som är unikt för Sverige. När man är klar med denna del, vad vill regeringen ändra på till det sämre sen? Detta är en fråga som vi måste tänka på aktivt hela tiden. Sedan när LAS, socialförsäkringssystem, fackens utarmning, den kommunala verksamheten etc har raserats, ja då kan vi ju försöka komma någon vart i avtalsrörelser. Här har ni alltså regeringen Reinfeldts slutgiltiga mål.

Micke

Kommentarer
Postat av: Anonym

suck och stön.. jag citerar. Dumma feta politiker - Eddie meduza

2009-12-08 @ 20:40:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0