S vs M

Om man studerar SOCIALDEMOKRATERNAS interna dokument efter valet till Europaparlementet, ja då hittar man strax anledningen till den duell som de nu försöker sig på med Reinfeldt. De är avundsjuka på oss PIRATPARTISTER. Vi syntes och hördes i alla media och torg som vi bara kunde göra, och vi kommer att göra det igen. Visst är det så att vi kanske kommer att behöva göra om lite i våra strategier vi med, men vi syntes mycket mera med våra små resurser än vad dde etablerade partierna gjorde och det gör vi tackvare att vi har vett att använda alla kanaler som bara går. Ett enormt idéelt arbete ligger bakom både på riks och lokal planet. Heder år alla som kämpat och som kämpar.

Nu kommer vi då till alla gamlingar så som Mona och Fredrik och som ska försöka sig på att konkurera med oss på våra plan och ska nu använda sig av youtube och internet för att nå ut med sitt budskap. Intressant är det att vågar ge sig in i ett sådant medie som det är. Men, handen på hjärtat Mona, tror jag nog att du är den stora förloraren i denna debatten. Du har ingen debattröst utan mera en tantröst. Här kommer Fredrik att slå dig på fingrarna ganska mycket. Men nu är det ju så att vi små finns också i ett medie som Mona Och Fredrik vill ta ifrån oss i och med IPRED lagen och FRA lagen. Värt att tänka på. Ena stunden vill de nå ut till oss i cybervärlden och i andra stunden vill de ta ifrån oss den. Hmm, snacka om dubbla budskap.

Ja, sanningen är tyvärr så att riksdagspartierna, förutom V och MP vill kraftigt begränsa våra rättigheter att ta del av informationssamhället i och med dessa lagar som de är med och stiftar. Värt att tänka på inför nästkommande val. Rättigheten till informationssamhället eller skatter.

Micke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0